Verdictul specialistului după faza controversată de arbitraj din meciul Spania - Germania

Verdictul specialistului după faza controversată de arbitraj din meciul Spania - Germania

Un specialist în arbitraj a dat verdictul după faza controversată din meciul Spania – Germania 2-1, care i-a dus pe spanioli în semifinalele EURO 2024.

Decis de un gol marcat de Mikel Merino în minutul 119, cu capul, meciul Spania – Germania 2-1 putea lua altă turnură dacă arbitrul Anthony Taylor acorda o lovitură de la 11 metri pentru nemți, după un henț în careu al lui Cucurella.

Taylor a judecat faza ca fiind una nesancționabilă, deși se vede clar pe reluări cum mâna lui Cucurella este depărtată de corp în momentul când atinge mingea, la un șut al nemților. Torsten Kinhofer, expertul BILD în arbitraj, a dat verdictul.

ADVERTISING

El susține că, în opinia sa, trebuia acordat un penalty pentru Germania la faza respectivă. ”Pentru mine a fost mai mult un penalty pentru că mâna era clar întinsă. Dar, pentru Taylor, a fost o mișcare naturală. Este păcat dacă o astfel de scenă ar fi decis jocul”, a declarat Torsten Kinhofer, expert în arbitraj, conform BILD.

Spania a învins Germania, scor 2-1 la Stuttgart, după goluri marcate de Dani Olmo și Mikel Merino, respectiv Florian Wirtz.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!