Unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume a fost amânat

Unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume a fost amânat

Turneul de tenis de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitele ATP şi WTA, ce urma să se desfăşoare între 8 şi 21 martie în California, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat marţi ATP, citată de Reuters.

Numit uneori al „cincilea major” după cele patru turnee de Mare Şlem, evenimentul a fost anulat în luna martie a acestui an în încercarea de a împiedica răspândirea virusului.

"Din cauza impactului Covid-19, BNP Paribas Open de la Indian Wells nu va avea loc la datele sale obişnuite din luna martie", a indicat ATP într-un comunicat. "Sunt analizate date alternative pentru ca turneul să se desfăşoare mai târziu anul viitor", a adăugat ATP.

ADVERTISING

În alt comunicat, organizatorii au afirmat că vor colabora cu ATP, WTA Tours şi cu sponsorul BNP Paribas pentru a confirma noile date de desfăşurare a competiţiei. Ei au precizat că decizia amânării a fost luată după consultări cu autorităţile sanitare şi cu proprietarul turneului, Larry Ellison.

Startul ediţiei din 2021 a Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, a fost deja amânat cu trei săptămâni, până pe 8 februarie, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19, între care o perioadă de carantină de două săptămâni pentru participanţii la competiţie, după sosirea lor în Australia.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇