Scoțienii se înclină în fața lui Ianis Hagi

Scoțienii se înclină în fața lui Ianis Hagi

Ianis Hagi impresionează tot mai mult în Scoția.

Danny Grant, jurnalist la Ibrox Noise, a vorbit la superlativ despre Ianis, pe care îl descrie ca fiind un jucător cu viziune briliantă.

"Când Ianis a semnat cu Rangers, am știut că am pus mâna pe un internațional român, fiul unei legende, iar primele sale jocuri pe Ibrox au fost de-a dreptul impresionante.

În acest sezon, el a fost pus în dificultate de ritmul de joc al campionatului scoțian, a arătat că trebuie să mai lucreze la condiția fizică. Are o viziune briliantă, gândește repede și se descurcă excelent pe spațiile restrânse. De asemenea, Ianis Hagi nu are o problemă să pună umărul în apărare, poate încasa lejer loviturile specifice campionatului, nu-l deranjează", a spus Danny Grant pentru DigiSport.ro.

De asemenea, Grant a explicat și felul în care Ianis a revenit în echipa de start.

"Steven Gerrard a schimbat puțin sistemul în ultimele meciuri și a ales să joace cu Kemar Roofe pe post de vârf, astfel că Hagi a primit mai multe șanse. Rezultatul s-a văzut pe teren, devine din ce în ce mai încrezător în forțele sale.

A părut neliniștit pentru o perioadă, însă cu siguranță există o tonă de potențial în dreptul lui Ianis Hagi", a mai spus Grant.

Ianis are în total 4 goluri și 9 pase decisive în acest sezon pentru Rangers.

El a fost cumpărat cu 3.4 milioane de euro de la Genk în vara acestui an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.