Scoțienii se înclină în fața lui Ianis Hagi

Scoțienii se înclină în fața lui Ianis Hagi

Ianis Hagi impresionează tot mai mult în Scoția.

Danny Grant, jurnalist la Ibrox Noise, a vorbit la superlativ despre Ianis, pe care îl descrie ca fiind un jucător cu viziune briliantă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Când Ianis a semnat cu Rangers, am știut că am pus mâna pe un internațional român, fiul unei legende, iar primele sale jocuri pe Ibrox au fost de-a dreptul impresionante.

În acest sezon, el a fost pus în dificultate de ritmul de joc al campionatului scoțian, a arătat că trebuie să mai lucreze la condiția fizică. Are o viziune briliantă, gândește repede și se descurcă excelent pe spațiile restrânse. De asemenea, Ianis Hagi nu are o problemă să pună umărul în apărare, poate încasa lejer loviturile specifice campionatului, nu-l deranjează", a spus Danny Grant pentru DigiSport.ro.

De asemenea, Grant a explicat și felul în care Ianis a revenit în echipa de start.

"Steven Gerrard a schimbat puțin sistemul în ultimele meciuri și a ales să joace cu Kemar Roofe pe post de vârf, astfel că Hagi a primit mai multe șanse. Rezultatul s-a văzut pe teren, devine din ce în ce mai încrezător în forțele sale.

A părut neliniștit pentru o perioadă, însă cu siguranță există o tonă de potențial în dreptul lui Ianis Hagi", a mai spus Grant.

Ianis are în total 4 goluri și 9 pase decisive în acest sezon pentru Rangers.

El a fost cumpărat cu 3.4 milioane de euro de la Genk în vara acestui an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!