Una dintre cele mai bune jucătoare din istorie revine în tenis la aproape 40 de ani

Una dintre cele mai bune jucătoare din istorie revine în tenis la aproape 40 de ani

Sezonul revenirilor de marcă din tenis continuă, iar, după belgianca Kim Clijsters, în această vară vom înregistra încă o întoarcere complet neașteptată.

Astfel, Martina Hingis a confirmat revenirea în acest sport, ce se va produce la Swiss Tennis Pro Cup, conform unui comunicat de presă al Federației de Tenis din Elveția, citat de Tennis World USA.

Evenimentul va avea loc pe 25 și 26 iulie, la Biel. Martina Hingis va face așadar parte din Echipa Roșie, alături de Belinda Bencic și Stefanie Voegele. De partea cealaltă, în echipa albă vor participa Jil Teichamnn, Viktorija Golubic și Patty Schnyder.

ADVERTISING

Martina Hingis revine pentru a patra oară

Martina Hingis revine astfel în tenis după ce s-a retras de trei ori până acum. Ea nu a mai jucat tenis din 2017, când s-a retras pentru ultima dată.

Elvețianca a petrecut 209 săptămâni pe prima poziție a ierarhiei mondiale la simplu, fiind considerată una dintre cele mai bune jucătoare din istorie.

În palmaresul său regăsim 5 trofee de Grand Slam la simplu, dar ultima parte a carierei i-a adus și consacrarea în proba de dublu, unde a câștigat numeroase trofee importante și a fost lidera mondială.

ADVERTISING

În total, Martina Hingis a câștigat din tenis peste 24 de milioane de dolari.

C.S.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!