Un sportiv legendar are coronavirus

Un sportiv legendar are coronavirus

Una dintre legendele boxului mondial, panamezul Roberto „Manos de Piedra” Duran, în vârstă de 69 ani, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, fiind internat într-un spital din capitala ţării sale, informează AFP şi Reuters.

Duran, campion mondial la patru categorii diferite de greutate, s-a prezentat joi la un centru privat de sănătate, după ce i-a fost ‘”puţin frig” şi ca o măsură de precauţie, din cauza vârstei sale şi a faptului că „are un plămân care nu funcţionează la 100%, în urma unui accident suferit în 2001, în Argentina”, a anunţat fiul fostului campion pnamez, Robin Duran, într-un comunicat.

ADVERTISING

"Rezultatele testelor la care a fost supus tatăl meu tocmai au sosit şi confirmă că este pozitiv la Covid-19", a precizat Duran junior.

Fostul pugilist a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu 19 ani la Buenos Aires, suferind atunci fracturi costale care i-au afectat unul dintre plămâni.

Roberto Duran, renumit pentru loviturile sale puternice, a obţinut în total 103 victorii pe parcursul carierei sale, 70 dintre ele prin KO, suferind 16 înfrângeri.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇