Un fost căpitan îi acceptă oferta lui Gigi Becali de a antrena FCSB: „Probabil așa vom face”

Un fost căpitan îi acceptă oferta lui Gigi Becali de a antrena FCSB: „Probabil așa vom face”

Un fost jucător important de la FCSB, un căpitan cu nume, în prezent titular incontestabil al naționalei României, este de acord cu oferta făcută de Gigi Becali.

Plecat în vara anului trecut în țările arabe, Florin Tănase încă speră ca fosta sa formație să cucerească titlul: „Mai sunt 9 finale, le pot câștiga pe toate, atunci cu siguranță vor fi campioni. Așa s-a întâmplat în fiecare an, pierdeam puncte la început și după eram într-o cursă de urmărire. Lupta la titlu se dă între CFR, Steaua, Farul și, cred, Craiova. Am văzut prima repriză foarte bună de aseară. FCSB are antrenor, doar că nu e lăsat să stea pe bancă, stă în tribună. Îngreunează lucrurile astea”, a punctat Tănase în fața jurnaliștilor prezenți pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea sa în țară, pentru meciurile României din preliminariile EURO 2024.

ADVERTISING

Acum nu foarte mult timp, Gigi Becali păstrează legătura cu fostul său fotbalist, plecat la Al Jazira, și că intenția sa este de a-l numi antrenor-jucător la FCSB: „Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor - jucător și el ca Ferguson? Probabil că așa o să fie. Nu știu ce o să fie peste atâția ani. Nu știu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo”, adăuga fostul decar din Berceni.

Florin Tănase are 17 meciuri bifate în acest sezon la Jazira, în Emiratele Arabe, cu două goluri marcate și o pasă de gol oferită.

ADVERTISING

România va evolua în 25 și 28 martie cu Belarus și Andorra, la debutul preliminariilor pentru EURO 2024 din Germania.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!