Dică dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB: De ce s-a rupt totul

Dică dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB: De ce s-a rupt totul

Nicolae Dică (42 de ani), acum antrenor la CS Mioveni, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB în urmă cu câteva luni.

FCSB și Nicolae Dică au „rupt” înțelegerea semnată în vara lui 2022 după o înfrângere cu U Cluj, 1-2 pe Cluj Arena. Dică a dezvăluit, la câteva luni distanță, motivul pentru care a ales să plece de la FCSB și a spus că a fost vorba despre niște declarații făcute de Gigi Becali.

Declarațiile lui Gigi Becali după meciul U Cluj - FCSB 2-1 l-au determinat pe Dică să-și dea demisia, după ce a vrut să renunțe și cu o partidă înainte, un meci cu UTA.

ADVERTISING

"Când eram eu la echipă nu folosea cuvinte din astea, acum am văzut că se folosesc. Când a vorbit mai altfel despre mine, a a doua zi mi-am făcut geanta și am plecat. (n.r.- a contat ce a spus Gigi Becali despre tine) Da, bineînțeles. Crezi că, altfel, plecam după ce pierdusem un meci din șapte.

Au fost mai multe lucruri, că antrenorul e de vină. Nu mai contează. Eu veneam după șapte meciuri în care pierdusem unul. (…) Da, ce s-a declarat după meciul cu U Cluj. Da, am vrut să plec și după meciul cu UTA", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

ADVERTISING

Ce a declarat conducerea FCSB după U Cluj - FCSB 2-1

"Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor", a spus Gigi Becali la final de octombrie 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!