Superliga: FCSB și Universitatea Craiova, doar egal în derby-ul etapei

Superliga: FCSB și Universitatea Craiova, doar egal în derby-ul etapei

FCSB și Universitatea Craiova au remizat, sâmbătă, scor 1-1, în prima etapă a play-off-ului sezonului din Superligă.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1
Au marcat: Edjouma 66 / Markovic 32

Min. 90+7 - Final de meci.

Min. 79 - GOL ANULAT CRAIOVA! Koljic înscrie cu un șut plasat după o pasă spectaculoasă a lui Ivan, cu călcâiul, însă reușita sa e anulată pentru o poziție în afara jocului.

Min. 66 - GOOOOOOLLLLLLL FCSB! Malcom Edjouma înscrie cu capul după o centrare venită bine din stânga. Sare mai bine decât adversarul Edouma, la centrarea lui Radunovic, marchează și egalează.

ADVERTISING

Min. 55 - Ocazie FCSB! Cordea trage violent de la 15 metri, dar Popescu respinge cu piciorul în corner.

Min. 52 - Ocazie FCSB! Cordea e lansat bine de Coman în interiorul careului și trage cu stângul, însă Popescu e la post și respinge.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 45 - GOL ANULAT FCSB! Edjouma înscrie cu un șut puternic de 16 metri, însă arbitrul Florin Andrei anulează reușita pentru un fault în atac al lui Cristea la Screciu.

Min. 35 - Ocazie Craiova! Mitrea reia cu capul din apropiere, după o centrare plouată, fără emoții pentru Târnovanu, care reține.

ADVERTISING

Min. 32 - GOOOOOOOOOLLLL CRAIOVA! Jovan Markovic a luat pe cont propriu o acțiune din marginea terenului, a intrat în careu după ce a driblat tot ce i-a stat în cale și l-a învins pe Ștefan Târnovanu la colțul scurt.

Min. 10 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu îl deschide excelent spre poartă pe Olaru, cu o pasă frumoasă cu exteriorul, Olaru centrează din dreapta pe jos, însă Coman nu poate finaliza așa cum își dorește. E blocat de Mateiu!

Min. 1 - A început meciul.

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc din nou, la o lună distanță după ultima confruntare directă (1-1, pe Arena Națională). Prima etapă din play-off-ul Superligii le pune față în față pe cele două rivale, din nou pe cel mai mare stadion din țară.

ADVERTISING

Ultima dată, FCSB și Universitatea Craiova au remizat, 1-1, în sezonul regular. FCSB a deschis scorul repede , în minutul 2, prin Edjouma. Condusă pe toată durata partidei, echipa lui Eugen Neagoe a dat marea lovitură pe Arena Naţională şi a egalat în minutul 90+1, graţie unui autogol semnat de Cristea.

Pentru meciul cu Universitatea Craiova, FCSB are parte de o absență importantă. Joonas Tamm, fundașul central al "roș-albaștrilor" a devenit indisponibil după ce s-a îmbolnăvit de gripă.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Fl. Coman, Compagno, O. Popescu
Rezerve: Vlad, V. Creţu, Haruţ, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan, Baiaram, Ivan - Markovic
Rezerve: Lazar, Hanca, Găman, Sala, Al. Creţu, Cîmpanu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇