Ultimele detalii de la negocierile dintre FRF și Boloni

Ultimele detalii de la negocierile dintre FRF și Boloni

Federația Română de Fotbal încă așteaptă un răspuns de la Ladislau Boloni, căruia i-a oferit funcția de selecționer al României.

Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, spune că negocierile s-au încheiat, iar acum mingea se află în terenul lui Boloni.

"Nefăcând parte din echipa de negocieri, acum aştept şi eu ca şi ceilalţi să vedem ce se întâmplă. Nu cunosc asta. Eu ştiu doar că se aşteaptă un răspuns, asta e tot ce ştiu eu. Pe baza a tot ce s-a discutat, Federaţia i-a spus 'asta putem să oferim' şi acum aşteaptă un răspuns de la domnul Boloni. Bănuiesc că e un deadline de bun simţ, în momentul ăsta se aşteaptă răspunsul de la el", a spus Vochin într-o intervenție la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Au fost mai multe runde de negocieri. Răspunsul poate să-l dea şi prin telefon, prin avocaţi. Nu cred că e o problemă că el nu mai e fizic în Bucureşti", a adăugat oficialul FRF.

Ladislau Boloni (68 de ani) este liber de contract de mai bine de jumătate de an, de când s-a despărțit de Panathinaikos Atena.

Din informațiile apărute în presă, FRF i-ar fi oferit lui Boloni un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 300.000 de euro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇