Simona Halep primește laude din partea presei americane: ”Doar ea ar putea fi capabilă să revină”

Simona Halep primește laude din partea presei americane: ”Doar ea ar putea fi capabilă să revină”

Simona Halep a primit o nouă acuzație de dopaj din partea ITIA, care a anunțat vineri seara printr-un comunicat oficial că sportivei noastre i s-au descoperit neregularități în pașaportul său biologic, în ce privește anumite valori anormale din sânge.

Ea este suspendată pe termen nelimitat din tenis de peste 8 luni, ultimul său meci oficial având loc în august 2022, la US Open, când pierdea în primul tur. Din păcate, ITIA a amânat din nou audierea Simonei, ce trebuia să aibă loc pe 28 mai, ceea ce a făcut-o pe sportiva din Constanța să răspundă dur printr-un comunicat postat pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISING

Mai nou, chiar presa americană i-a sărit în ajutor, scriind într-o analiză despre ea că Halep este o mare luptătoare și va avea cu siguranță tăria să treacă și peste acest hop din viața și cariera sa: „Cariera Simonei Halep este în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România este supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

Simona Halep breaks the silence, 6 months after she tested positive

Dar este un singur lucru de spus. Simona este o luptătoare, un superstar, care a fost capabilă să treacă prin multe momente dificile. Aşa a păţit şi în înfrângerile din finalele de Grand Slam. Alte jucătoare poate nu aveau puterea să meargă apoi până la final. Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină”, au punctat americanii de la tennisworldusa.org.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”În public ITIA anunță un lucru și în privat fac altceva, am cerut în mod repetat să fiu audiată, în timp ce ei au cerut amânare. Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Un astfel de comportament este în opoziție față de drepturile mele”, transmisese anterior Simona pe rețelele de socializare.

Rămâne de văzut când va fi prima înfățișare a procesului pentru tenismena noastră, 31 de ani, dublă campioană de Mare Șlem, care va rata cu siguranță Roland Garros, dar și Wimbledon, în acest an.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!