Și Chris Evert o apără pe Simona Halep după ultimele acuzații: Îmi vine greu să cred

Și Chris Evert o apără pe Simona Halep după ultimele acuzații: Îmi vine greu să cred

Simona Halep a primit o nouă acuzație de dopaj, de data aceasta legată de anumite neregularități în ce privește pașaportul său biologic, însă chiar dacă trece din nou printr-o perioadă cumplită, mari oameni de tenis sar în apărarea campioanei noastre, unul după altul.

Ultima persoană de acest fel este marea campioană Chris Evert: „Este foarte greu pentru mine să cred că Simona ar lua intenționat substanțe interzise”, a scris Chris Evert pe Twitter.

Și Patrick Mouratoglou, dar și Darren Cahill au oferit imediat mesaje de susținere pentru sportiva noastră, după aflarea acestei vești pe care ITIA a făcut-o publică printr-un comunicat vineri seara.

ADVERTISING

Darren Cahill îi întinde din nou o mână de ajutor Simonei Halep, după ultimele vești proaste din scandalul de dopaj

"Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să-mi pot susține în sfârșit cazul la termenul de la finalul lunii, după mai multe întârzieri provocate de ITIA. Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul să continui să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu am cum să vă mulțumesc îndeajuns pentru asta!", a fost reacția lui Halep într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Simona Halep breaks the silence, 6 months after she tested positive

Simona Halep este prima jucătoare de top confruntată cu acuzaţii de dopaj de la suspendarea răsunătoare a rusoaicei Mariei Sharapova în 2016. Atunci, rusoaica a primit pentru un doping cu o substanță pe nume meldonium o suspendare de 15 luni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!