Simona Halep a reacționat după mesajul trimis de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a reacționat după mesajul trimis de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a luat o primă poziție fermă în scandalul de dopaj în care este implicată de atâta timp Simona Halep, cea care nu a mai putut evolua într-un meci de tenis de peste 8 luni, fiind suspendată pe termen nelimitat.

Românca dublă campioană de Grand Slam și fostă lideră mondială WTA a fost plăcut surprinsă și emoționată de mesajul primit de la Patrick Mouratoglou, antrenorul său din Franța, aceasta având și o reacție pe măsură.

„Îți mulțumesc, Patrick, pentru că ești cel care îmi oferă în permanență ajutor și sprijin. Vom lupta pentru adevăr până la final”, a scris Simona pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISING

Sâmbătă seara, Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, făcea acuzații dure către ITIA, spunând că această agenție o hăituiește cu adevărat pe Halep, cerând insistent ca judecarea sportivei născută la Constanța să nu mai fie tărăgănată.

Patrick Mouratoglou spune lucrurilor pe nume pentru prima dată legat de cazul de dopaj al Simonei Halep: „De asta nu am vorbit până acum!”

„Acestea fiind spuse, sunt extrem de șocat de modul în care acest caz a fost condus. Credeam că ITIA va urma scopul suprem, acela de a stabili adevărul, dar e clar că ei încearcă doar să demonstreze vinovăția. Asta deși Simona a putut arăta multiple dovezi ale inocenței ei începând cu decembrie 2022”, spunea printre altele, pe Twitter, Mouratoglou, într-un veritabil comunicat de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel mai probabil, audierea pe care Simona Halep o anunțase că ar fi urmat să aibă loc la Londra pe 28 mai se va anula, urmând ca lucrurile să mai dureze acum, după ce românca a mai primit o acuzație de dopaj, prin acele neregularități descoperite în analizele sale sangvine din cadrul pașaportului său biologic.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!