Darren Cahill îi întinde din nou o mână de ajutor Simonei Halep, după ultimele vești proaste din scandalul de dopaj

Darren Cahill îi întinde din nou o mână de ajutor Simonei Halep, după ultimele vești proaste din scandalul de dopaj

Antrenorul australian Darren Cahill, omul alături de care Simona Halep a cucerit primul său trofeu de Mare Șlem, la Roland Garros în 2018, sare din nou în apărarea sportivei noastre.

Cahill a avut o intervenție rapidă la auzul ultimelor vești, după ce Halep a fost din nou acuzată de ITIA, având în vedere unele nereguli descoperite în pașaportul său biologic, în ce privește anumite valori din sângele tenismenei din Constanța.

Australianul o susține pe fosta lui elevă și abia așteaptă să o reprezinte în cazul ei: ”Îmi mențin fiecare cuvânt din declarația pe care am făcut-o în luna octombrie. Încrederea și suportul pentru Simona sunt de neclintit. De-abia aștept să am șansa să o reprezint în procesul ei cât de repede posibil”, a fost mesajul lui Darren Cahill, pe Twitter.

De altfel, trebuie spus că Darren a fost unul dintre primii oameni din tenisul mondial care au sărit în apărarea Simonei Halep, după ce a fost depistată pozitiv în august anul trecut la roxadustat.

ADVERTISING

Acuzația aceasta suplimentară primită de Halep din partea ITIA îi poate oferi din păcate o suspendare și mai mare.

“Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP). Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut”, a notat agenția respectivă în cadrul anunțului făcut vineri seara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!