Simona Halep anunță că s-a logodit: Când va face primul copil

Simona Halep anunță că s-a logodit: Când va face primul copil

Simona Halep a anunțat că s-a logodit cu omul de afaceri constănțean Toni Iuruc.

Sportiva noastră a mărturisit că a fost foarte emoționată în momentul în care s-a logodit.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea", a spus Simona Halep, citată de DigiSport.ro.

Sportiva noastră a menționat că vrea să facă primul copil după ce va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

"Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă.

Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai spus Simona.

În ce privește revenirea pe teren, Simona a menționat că recuperarea decurge bine.

”Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat.

Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă” a declarat Simona Halep.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!