Scandal uriaș după Adria Tour: Dimitrov răspunde acuzațiilor aduse de tatăl lui Djokovic

Scandal uriaș după Adria Tour: Dimitrov răspunde acuzațiilor aduse de tatăl lui Djokovic

Agentul jucătorului bulgar de tenis Grigor Dimitrov (29 ani, 19 ATP), Gheorghi Stoimenov, a respins categoric toate acuzaţiile care i-au fost aduse clientului său de tatăl liderului mondial, Novak Djokovic, Srdjan Djokovic.

„Grigor a aterizat direct la Belgrad după trei luni de izolare completă. Nici la Belgrad (Serbia), nici mai târziu la Zadar (Croaţia), nu i s-a spus că trebuie să efectueze testul anticoronavirus. Organizatorii evenimentului sunt responsabili de buna desfăşurare a evenimentului şi de stabilirea regulilor care trebuie respectate. Grigor a respectat cu stricteţe toate regulile impuse de organizatorii turneului, precum şi legile în vigoare la trecerea frontierei dintre Bulgaria, Serbia şi Croaţia”, a spus Stoimenov.

ADVERTISING

Vezi: Tenismenul pe care tatăl lui Djokovic îl acuză ca i-a infectat pe participanții la Adria Tour: "A făcut mult rău"

Tatăl tenismanului sârb Novak Djokovic l-a acuzat pe bulgarul Grigor Dimitrov că este cel care i-a infectat cu noul coronavirus pe participanţii la Adria Tour, printre care este şi fiul său, organizatorul acestui circuit, relatează presa internaţională.

Dimitrov, primul dintre cei patru jucători testaţi pozitiv pentru acest virus la Adria Tour, a fost acuzat de Srdjan Djokovic, la televiziunea croată RTL, că a răspândit virusul în rândul celorlalţi participanţi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Dimitrov a făcut mult rău familiei noastre", a declarat el pentru ziarul Kurir. "De ce s-a întâmplat asta? Fiindcă omul a venit probabil cu o infecţie de cine ştie unde. Nu a fost testat aici, a făcut-o în altă parte. Cred că este greşit", a adăugat Srdjan Djokovic.

"A făcut mult rău atât Croaţiei cât şi familiei noastre", a spus tatăl lui Djokovic, care stârneşte de multe ori controverse cu declaraţiile sale.

Șase persoane, printre care tenismenii Djokovic, Dimitrov, Coric si Troicki, au fost testați pozitiv la Covid-19 după Adria Tour.

ADVERTISING

Citește și: Ilie Năstase îl pune la zid pe Novak Djokovic


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇