Ilie Năstase îl pune la zid pe Novak Djokovic

Ilie Năstase îl pune la zid pe Novak Djokovic

Ilie Năstase îl trage de urechi pe Novak Djokovic după ce tenismenul sârb a organizat un turneu de tenis în plină pandemie de coronavirus.

Fostul mare tenismen român consideră că Adria Tour „n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial”.

"Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o. Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt.

Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm. Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial"

Ilie Năstase pentru Newsweek România
ADVERTISING

Șase persoane au fost infectate cu Covid-19 la Adria Tour, printre care se numără și Novak Djokovic, dar și alți tenismeni: Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost și ei printre cei testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Citește și: Tenismenul pe care tatăl lui Djokovic îl acuză ca i-a infectat pe participanții la Adria Tour: "A făcut mult rău"

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇