Reacția conducerii lui CFR Cluj după ce Dan Petrescu a cerut un buget de 40 de milioane de euro

Reacția conducerii lui CFR Cluj după ce Dan Petrescu a cerut un buget de 40 de milioane de euro

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce Dan Petrescu a cerut un buget de 40 de milioane de euro pentru sezonul următor, fără să promită calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Președintele Cristi Balaj spune că acest lucru nu va fi posibil, dar i-a transmis antrenorului că trebuie să ducă echipa în grupele Europa League.

„De 40 de milioane de euro nu putem să-i facem bugetul. Dar nu banii joacă. Contează cum cheltui banii pe care îi ai. Depinde ce management ai. Încercăm să creăm o echipă competitivă pe plan internațional și să realizăm mai mult decât ce am făcut la precedenta participare în Europa.

ADVERTISING

Vrem cel puțin să accedem în grupele Europa League. E o părere proprie, nu am discutat-o în cadrul colectivului”, a spus Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Reacția lui Cristi Balaj vine dupa ce Dan Petrescu declarase că își dorește un buget de 40 de milioane de euro pentru sezonul următor.

„Aș vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăștia nu ne calificam în UCL, dar avem o șansă mai mare la grupele Europa League.

Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puțin noroc și inspirație, chiar și cu bugetul pe care îl vom avea. Și în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi țelul. Mai mult, ar fi un miracol”, a spus Dan Petrescu pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!