Mircea Lucescu explică de ce FCSB a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj

Mircea Lucescu explică de ce FCSB a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj

Mircea Lucescu a explicat motivul pentru care FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj.

Potrivit spuselor lui Lucescu, FCSB are un lot prea tânăr pentru a face fața în duelul cu CFR Cluj.

"FCSB are o echipă foarte bună, dar prea tânără. Am spus-o mai de mult, e o luptă în 3 formații: CFR Cluj cu experiența pe care o are, deoarece nu prea folosesc jucători tineri. FCSB care are mulți jucători tineri, dar care au nevoie de timp pentru a se organiza ca echipă competitivă și Craiova, o echipă orgolioasă, care depinde de starea de spirit a propriului club. Nu m-ar suprinde ca anul viitor, Craiova sau FCSB să se bată la titlu. Ba chiar Gică Hagi să revină în top.

ADVERTISING

A fost o perioadă în care a schimbat mulți jucători. Știind cum e, va face tot pentru a crea o echipă competitivă. Am spus deja, Rapid mă aștept să pună probleme. Și, bineînțeles, aștept Dinamo odată cu construirea noului stadion”, a spus Lucescu, potrivit PlaySport.

De asemenea, Lucescu a precizat că îl consideră pe Dan Petrescu artizanul succeselor lui CFR Cluj.

"Dan Petrescu, nu întâmplător au revenit cei de la CFR la el de fiecare dată. Au făcut comparație cu ceilalți antrenori pe care i-au mai avut. E un antrenor care lucrează 24 de ore din 24. Dincolo de asta, CFR Cluj este foarte bine structurat ca și club.

ADVERTISING

Nu pot interveni mulți pentru că, până la urmă, fotbalul este o activitate care trebuie să aparțină unui singur om care să ia decizii. Ceilalți pot fi consultanți pe lângă el. Acolo, la CFR, el ia deciziile și, din acest punct de vedere, are un avantaj enorm asupra tuturor celorlalți antrenori din fotbalul românesc", a mai spus Lucescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!