Răzvan Lucescu explică de ce FCSB nu poate să câștige titlul

Răzvan Lucescu explică de ce FCSB nu poate să câștige titlul

Răzvan Lucescu a explicat motivul pentru care FCSB nu reușește să câștige titlul.

Lucescu spune că de vină pentru acest lucru este finanțatorul clubului, care își dorește să fie și antrenor.

"FCSB, teoretic, e un club foarte bine organizat. Au posibilităţi, au condiţii. Aduce jucători buni, poate cei mai scumpi şi cei mai talentaţi jucători români. FCSB îi transferă. CFR Cluj e un alt tip de echipă, construit mai mult prin prezenţa străinilor.

FCSB are toate condţiile, problema este aici, că Gigi Becali vrea să intre prea mult. El este patron, face toate lucrurile extraordinar, dar până la acest punct. Domnul Copos era alt gen de patron, alt gen de relaţie. Şi îmi aduc aminte că în perioada aceea era altfel, să zic, domnul Becali", a spus Lucescu pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Lucescu a vorbit și despre situația antrenorilor de la FCSB.

"Eu nu aş spune 'no name', pentru că fiecare dintre ei ar putea da ceva foarte bun. Problema e că nu sunt lăsaţi. Dintre ei, măcar unul ar putea să facă ceva foarte bun. Sunt oameni pentru care un salariu de 5.000-6.000-10.000, nu ştiu cât se oferă la Steaua (n.r. - FCSB), 20.000 înseamnă posibilitatea de a supravieţui pe o perioadă de timp. Şi sunt disperaţi să o facă, neavând în spate o bază solidă care să îi ajute să poată spune cu hotărâre <>. Sunt convins că aceşti antrenori, care au mers acolo, au visat sau au sperat că vor avea succes şi că poate vor reuşi să îl ţină sau măcar au visat că pot să îl gestioneze pe patron", a mai spus Lucescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!