Rapid București vrea să aducă un antrenor de Champions League la handbal

Rapid București vrea să aducă un antrenor de Champions League la handbal

Gruparea de handbal feminin Rapid București, vicecampioana României, s-a săturat să stea mereu în spatele celor de la CSM București și vrea să atace titlul cu un antrenor de top.

Echipa din Giulești are șanse mari să obțină un wild-card pentru a evolua în grupele Champions League și din sezonul următor. Acolo, Rapid se străduiește să îl aducă în funcția de antrenor pe Ambros Martin, iar negocierile sunt în toi, după cum susține cotidianul Fanatik.

Antrenorul spaniol din sezonul trecut, David Ginesta, ar urma să fie secundul lui Martin, dacă acesta va accepta până la urma postul.

ADVERTISING

Ambros Martin a scris istorie la Gyor în cariera sa, acolo unde a antrenat între 2012 şi 2018, respectiv 2021-2023, câştigând patru trofee Champions League şi bifând alte două finale. Ibericul a antrenat și naționala României timp de 3 ani, între 2016 și 2019.

Rapid a luat titlul de campioană în 2022 și acum s-a clasat pe locul doi în Liga Florilor, dr are totuși mari șanse să obțină un wild card pentru viitorul sezon din Champions League.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇