Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Alize Cornet: Ce spune despre următoarea adversară de la Roma

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Alize Cornet: Ce spune despre următoarea adversară de la Roma

Simona Halep a oferit prima reacție după victoria cu Alize Cornet din primul tur al turneului de la Roma.

„A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci. A fost puțin mai bine, sunt bucuroasă că am câștigat și îl aștept pe următorul. Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi. Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazie”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat Digi Sport.

ADVERTISING

6-4, 6-4 este scorul cu care Simona a trecut de Alize Cornet, la capătul unui joc care a durat o oră și 25 de minute.

În turul doi al competiției din capitala Italiei, Simona o va înfrunta pe Danielle Collins și se așteaptă "la o luptă grea".

"A fost un meci bun ultimul, ea a făcut un rezultat foarte bun în Australia, dar va fi un nou meci, altă suprafață. Mă aștept la o luptă grea, pentru că e o jucătoare foarte competitivă, ca mine, sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase. Publicul e extraordinar, terenul îmi dă încredere și energie bună", a adăugat Simona.

ADVERTISING

Halep și Collins, finalistă anul acesta la Australian Open și clasată în prezent pe poziția 9 WTA, s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, scorul fiind egal:

2014, US Open: 6-7(2), 6-1, 6-2 pentru Halep
2021, Canadian Masters: 2-6, 6-4, 6-4 pentru Collins

Cel mai probabil, meciul dintre Simona Halep și Danielle Collins va avea loc miercuri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Italian Open 2022 se desfășoară între 9 și 15 mai.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!