Președintele FRF a prezentat motivele care au dus la eșuarea negocierilor cu Boloni

Președintele FRF a prezentat motivele care au dus la eșuarea negocierilor cu Boloni

Ladislau Boloni a fost foarte aproape de a deveni noul selecționer al României, însă negocierile dintre cele două părți au picat din cauza a „trei elemente”.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat astăzi, în conferința de presă de prezentare a lui Edi Iordănescu, că nu a ajuns la un acord cu Boloni în ceea ce privește obiectivul intermediat cu Liga Națiunilor.

Totodată, FRF și Boloni nu s-au înțeles asupra staff-ului tehnic, dar nici în ceea ce privește clauza de reziliere.

ADVERTISING

"Domnul Boloni și-a dorit să preia mandatul de selecționer și aș mai vrea să menționez că nu au fost elemente de natură financiară care să fi condus la imposibilitatea unui acord. Au fost în schimb elemente care nu au ajuns la un consens între noi ca și Federație și dumnealui", a precizat Răzvan Burleanu

"Aceste elemente au fost trei și aș putea să vi le enumăr. În primul rând introducerea unui obiectiv intermediar, al doilea element ar fi cel legat de stabilitatea staff-ului tehnic și al treilea cel legat de clauzele de reziliere. Când ne referim la stabilirea unui obiectiv intermediar prin acest lucru înțelegem importanța Ligii Națiunilor și anume că, prin această competiție, putem să avem această oportunitate de a ajunge în primul 16 națiuni ale fotbalului european și bineînțeles de a ajunge la barajul pentru EURO", a mai spus șeful FRF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FRF l-a prezentat marți pe Edi Iordănescu în funcția de selecționer al României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇