Presa engleză face o predicție interesantă în legătură cu Radu Drăgușin și noul sezon de Premier League: ”Cel mai bun cuplu de fundași centrali”

Presa engleză face o predicție interesantă în legătură cu Radu Drăgușin și noul sezon de Premier League: ”Cel mai bun cuplu de fundași centrali”

Radu Drăgușin va începe de luni la Tottenham un nou sezon de Premier League, cu un meci în deplasare la Leicester, iar presa britanică a făcut câteva predicții interesante în ce privește soarta românului de 22 de ani de la gruparea britanică.

Englezii cred că în noul sezon, care deja a început de vineri în Insulă, Micky Van de Ven și Cristian Romero vor fi din nou titularii de drept în axul central al defensivei londonezilor. Mai mult, tot jurnaliștii notează că cei doi vor forma și cel mai bun cuplu de apărători din Premier League.

ADVERTISING

Drăgușin ar urma să fie din nou rezervă și în această stagiune, și-și va aștepta rândul la zar, cel mai probabil în cupele europene sau în celelalte competiții interne, Cupa Ligii sau a Angliei.

”Micky Van de Ven și Cristian Romero vor duce defensiva la alt nivel și vor deveni cel mai bun cuplu de fundași centrali din Premier League. Arsenal a avut cea mai bună pereche de apărători din campionat, cu Gabriel și Saliba (29 de goluri primite). Van de Ven și Romero pot fi mai buni. Datorită stilului de joc, credem că vor ceda de mai puține ori decât cei amintiți mai devreme”, au notat cei de la Spurs Web.

ADVERTISING

Ca idee, o echipă probabilă a lui Tottenham pentru sezonul care vine ar urma să arate astfel: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Bissouma - Kulusevski, Maddison, Son - Solanke.

Drăgușin a fost cumpărat de Spurs de la Genoa iarna trecută pentru suma de 25 de milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!