Problema identificată de presa britanică după un nou meci amical în care Radu Drăgușin s-a duelat cu cei de la Bayern

Problema identificată de presa britanică după un nou meci amical în care Radu Drăgușin s-a duelat cu cei de la Bayern

Tottenham Hotspurs, gruparea la care este legitimat fundașul central român Radu Drăgușin, s-a duelat din nou într-un meci amical cu cei de la Bayern Munchen.

În al doilea amical disputat între cele două formații în două săptămâni, Bayern s-a impus din nou, scor 3-2, prin goluri semnate de Muller, Upamecano și Gnabry. Pentru britanici a marcat o dublă suedezul Kulusevski.

Radu Drăgușin a fost titular pentru Tottenham, iar în minutul 43, fundașul echipei naționale s-a ales cu un cartonaș galben.

Românul a primit nota 6 din partea presei britanice, care l-a analizat astfel după joc: ”O prestație destul de solidă pentru român. A părut confortabil cu mingea și la tacklinguri, dar trebuie să își îmbunătățească poziționarea în teren”, au notat britanicii de la Spurs Web, care l-au notat cu 6 pe român.

ADVERTISING

Postecoglu l-a scos la pauză pe român, iar în locul său a intrat Romero, cel care a primit nota 7.50: ”Evident că era de așteptat ca Romero să aducă mai multă stabilitate în defensivă, dar ceea ce a schimbat jocul au fost pasele sale între linii. Cu el pe teren, Spurs pare mult mai confortabilă să înceapă construcția din spate”.

În primul amical dintre cele două, Bayern s-a impus cu scorul de 2-1.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!