Presa din SUA face dezvăluiri despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice: "Satisfacție incredibilă"

Presa din SUA face dezvăluiri despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice: "Satisfacție incredibilă"

Revenită pe teren după suspendarea pentru dopaj, Simona Halep (32 de ani) are o dorință foarte mare, aceea de a reprezenta România la Jocurile Olimpice.

Presa din Statele Unite ale Americii scrie, sâmbătă, despre șansele de participare ale Simonei Halep la Olimpiadă și face dezvăluiri.

Americanii susțin că Simona Halep este unul dintre sportivii care au șanse să primească wildcard pentru a evolua la JO 2024 de la Paris. În plus, jurnaliștii descriu eventuala participare a Simonei la Olimpiadă drept "o satisfacție incredibilă", după suspendarea pentru dopaj.

ADVERTISING

"Simona Halep este unul dintre sportivii cu șanse să obțină o invitație la Jocurile Olimpice. (…) Să joace la Olimpiadă este visul oricărui sportiv, inclusiv al jucătorilor de tenis. Ar fi o satisfacție incredibilă pentru Simona Halep să poată juca la Olimpiadă, după suspenadarea pentru dopaj", scrie site-ul tennisworldusa.com.

Până să vadă dacă va fi invitată la Jocurile Olimpice, Simona Halep a primit un wildcard pentru participarea la turneul de la Madrid, în perioada 23 aprilie - 5 mai. Sportiva noastră a câștgat competiția în 2015 și 2016.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!