Presa americană, despre conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki: "Războiul declarațiilor s-ar putea reaprinde"

Presa americană, despre conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki: "Războiul declarațiilor s-ar putea reaprinde"

Presa americană scrie că disputa dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki s-ar putea reaprinde după ultima decizie luată în tenisul feminin.

Atât Simona Halep cât și Caroline Wozniacki au primit wildcard-uri pentru turneul de la Madrid.

Cele două se vor afla față în față, iar jurnaliștii de la Tennis365 notează că decizia ar putea duce la un nou episod în conflictul dintre cele două.

"Războiul declarațiilor s-ar putea reaprinde după marele anunț", a titrat sursa citată.

"Nu a fost nicio surpriză să vedem că românca și daneza au primit wildcard-uri, cele două fiind respectate și populare la nivel global în tenis. Cu toate acestea, este o decizie care va alimenta, probabil, flăcările dezbaterii dacă Halep ar trebui să primească wildcard-uri în turnee. Wozniacki a fost poate cel mai aprig critic al revenirii romancei", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Caroline Wozniacki s-a opus vehement ca Simona Halep să primească wildcard-uri, susținând că jucătoarele care au fost prinse dopate nu ar trebui să aibă parte de favoruri.

În replică, Simona a trimis-o pe daneză să citească decizia TAS și a repetat că nu a fost prinsă dopată, ci sancționată doar pentru neglijență, după ce suplimentul pe care l-a luat era contaminat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!