Organizatorii de la Rouen, întrebați dacă i-au acordat un wildcard Simonei Halep: Răspunsul francezilor

Organizatorii de la Rouen, întrebați dacă i-au acordat un wildcard Simonei Halep: Răspunsul francezilor

Organizatorii turneului WTA de la Rouen au făcut un anunț despre posibila participare a Simonei Halep (32 de ani) la competiția din Franța.

Presa din Franța a anuțat în urmă cu câteva zile că organizatorii turneului de la Rouen pregătesc un wildcard pentru Simona Halep. După aceea s-a scris că sportiva noastră a acceptat deja invitația francezilor, însă se pare că aceștia nu au luat decizia finală în ceea ce o privește pe Simona.

Potrivit iamsport.ro, organizatorii turneului de la Rouen au transmis că Simona Halep nu a primit, încă, o invitație de a participa la turneu. Totuși, ei mai au de acordat un singur wildcard, iar anunțul oficial va fi făcut în zilele viitoare. Francezii așteaptă, cel mai probabil, ca Simona Halep să vadă cum decurge recuperarea după problemele la umăr și să ia o decizie finală, mai scrie sursa citată.

ADVERTISING

Turneul WTA 250 de la Rouen se desfășoară în perioada 15-21 aprilie 2024.

Simona Halep și-a făcut revenirea în circuitul WTA la Miami Open, unde a fost invitată de organizatorii americani, dar a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa, care a învins-o la primul meci oficial după suspendarea pentru dopaj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!