Presa americană, semn de întrebare despre revenirea Simonei Halep pe teren: "O întrebare logică"

Presa americană, semn de întrebare despre revenirea Simonei Halep pe teren: "O întrebare logică"

Presa americană a ridicat un semn de întrebare în privința Simona Halep (32 de ani), care s-a retras recent din echipa României de Billie Jean King Cup „din motive medicale”.

Având în vedere pauza lungă și faptul că și-a dorit să joace imediat după ce a primit undă verde din partea TAS, Simona Halep se confruntă cu „probleme medicale” care au forțat-o să se retragă din confruntarea României cu Ucraina de la Billie Jean King Cup.

Americanii se întreabă dacă nu cumva Simona Halep a revenit prea repede pe teren după pauza lungă princinuită de suspenadarea pentru dopaj.

ADVERTISING

"Chiar când lumea tenisului credea că o va avea din nou pe Simona Halep, ea va lipsi din nou. De data asta absența nu are legătură cu vreo suspendare, ci va lipsi din motive medicale. (…) Nu este cunoscut cu exactitate motivul medical. După o pauză de un an din cauza suspendării pentru dopaj, Halep și-a făcut revenirea pe teren la Miami Open. (…) După o astfel de pauză, poate fi dificil pentru Simona să joace la un nivel înalt aproape imediat. Ea s-a grăbit să revină, are 32 de ani și, probabil, nu mai are mulți ani de jucat. Chiar și așa, o întrebare logică este dacă Simona a revenit prea repede", scrie Lob and Smash.

ADVERTISING

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa în primul tur la Miami Open, primul său meci de la revenirea în circuitul WTA.

Se pare, însă, că Simona Halep ar fi acceptat un nou wildcard pentru a juca la un turneu pe zgură, WTA Rouen.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!