Tatăl Simonei Halep vorbește despre accidentarea care a făcut-o pe sportivă să renunțe la meciul României cu Ucraina

Tatăl Simonei Halep vorbește despre accidentarea care a făcut-o pe sportivă să renunțe la meciul României cu Ucraina

Simona Halep s-a retras de la partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup, un play-off ce va avea loc în Florida în perioada 12-13 aprilie, invocând probleme medicale.

Probleme inerente dacă ne gândim că Simona Halep a jucat la Miami contra Paulei Badosa un prim meci oficial după peste 17 luni de absență din circuitul feminin WTA.

Halep, 32 de ani, s-a plâns de probleme la nivelul umărului, chiar și în partida pierdută în trei seturi, după o mare luptă, contra Badosei, iar tatăl Simonei, Stere Halep a dezvăluit următorul lucru: “Simona avea dureri la umăr înainte de Miami”, a spus tatăl fostului lider mondial într-o intervenție pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Dubla campioană de Grand Slam realizează în această perioadă un tratament intensiv pentru problemele de la articulația umărului drept, după terminarea turneului de la Miami, însă leziunea nu este una majoră. Ea a dorit să nu riște în meciul cu Ucraina pentru a nu bifa o accidentare mai gravă la umăr, care ar putea necesita o perioadă mai lungă şi mai grea de recuperare.

Simona Halep a avut șansa revenirii pe terenul de tenis după ce TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani, dictată de tribunalul Sports Resolution, la 9 luni.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!