Caroline Wozniacki, revoltată de favorul primit de Simona Halep: "Îmi doresc o luptă corectă"

Caroline Wozniacki, revoltată de favorul primit de Simona Halep: "Îmi doresc o luptă corectă"

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki s-a arătat revoltată de favorul pe care Simona Halep l-a primit.

Sportiva noastră a fost ajutată la revenirea în tenis cu un wild card în turneul de la Miami, ceea ce a stârnit nemulțumirea Carolinei Wozniacki.

Deși a încercat să spună că nu este un atac frontal la adresa Simonei, Wozniacki a precizat că jucătorii care sunt testați pozitiv pentru dopaj nu ar trebui să beneficieze de wild card-uri deoarece lupta nu ar fi corectă.

Mai mult, Wozniacki a menționat că Simona rămâne cu statutul de jucătoare dopată, deoarece ea nu a fost iertată, ci a avut suspendarea redusă.

ADVERTISING

"În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relație bună. Am fost foarte deschisă în trecut în legătură cu ceea ce simt despre dopaj. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeași. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea.

Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost depistat pozitiv la dopaj… Înțeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă la start, dar cred că nu este o critică la adresa nimănui. Este convingerea mea personală prin care cred că oamenii ar trebui să nu primească wild card-uri după perioada de suspendare pentru dopaj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă vrei să te întorci, și a fost o greșeală, înțeleg, dar ar trebui să muncești pentru a urca. Este evident că situația Simonei s-a prelungit de mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o iertare, ci o reducere a pedepsei. Acum nu a mai jucat pentru o vreme și se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să existe modele bune pentru tânăra generație. Este un sport în care sunt mulți bani, multă competitivitate, mulți concurenți. Îmi doresc o luptă corectă”, a spus Caroline Wozniacki, conform DigiSport.ro.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a revenit în tenis în turneul de la Miami, unde a beneficiat de un wild card. Sportiva noastră a cedat în primul tur, contra Paulei Badosa (80 WTA), cu 6-1, 4-6, 3-6.

După un set foarte bun, în care a arătat că nu a uitat tenisul de top, Simona a cedat fizic pe final.

Pentru Simona urmează o pauză și momentan nu a mai cerut wild card la niciun turneu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!