Simona Halep a acceptat un wild-card pentru un prim turneu pe zgură de la revenirea în tenis

Simona Halep a acceptat un wild-card pentru un prim turneu pe zgură de la revenirea în tenis

Tenismena româncă Simona Halep, dublă campioană de Mare Șlem în carieră, revenită de curând în competiții, a acceptat un prim wild-card pentru sezonul de zgură care va începe în curând în calendarul WTA.

Astfel, românca de 32 de ani născută la Constanța, care a jucat un prim meci oficial la Miami, pierdut în turul I cu Paula Badosa, va juca în Franța la Rouen, un turneu WTA de tip 250.

Sportiva a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii francezi și va evolua în Hexagon în primul său turneu pe zgură după Roland Garros 2022 încoace, informează cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Turneul va începe din 15 aprilie iar meciurile vor avea loc pe zgură indoor. Competiția are loc în aceeași săptămână cu turneul de la Stuttgart, care este însă o competiție mai bine cotată, de tip WTA 500.

Ultimul meci disputat de româncă la Rouen a fost unul de tristă amintire, acolo unde România a pierdut în semifinalele Fed Cup un meci dramatic cu Franța în 2019, meci pierdut cu 2-3, în decisivul meciului de dublu, acolo unde Halep a făcut pereche alături de Monica Niculescu. Ea a câștigat însă ambele meciuri de simplu, cu Caroline Garcia și Kiki Mladenovici.

ADVERTISING

Va fi primul turneu în care Halep va apărea alături de noul său antrenor, spaniolul Carlos Martinez, fostul manager al lui Kuznetsova sau Kasatkina.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!