Carlos Martinez dezvăluie discuția purtată cu Simona Halep înainte de a-i accepta oferta

Carlos Martinez dezvăluie discuția purtată cu Simona Halep înainte de a-i accepta oferta

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Simona Halep (32 de ani) înainte a de a-i accepta oferta.

Revenită pe teren după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep și-a ales noul antrenor după ce a pierdut în primul tur la Miami Open contra Paulei Badosa, turneu unde primise un wildcard.

Carlos Martinez a fost alesul Simonei Halep, iar antrenorul spaniol a dezvăluit ce discuție a purtat cu sportiva noastră.

"Mi-a scris și m-a întrebat despre situația mea. Dacă aș fi interesat să lucrez cu ea. Bineînțeles, am spus 'da', că aș fi deschis să lucrăm împreună. Apoi, Darren Cahill, unul dintre foștii antrenori ai Simonei, m-a contactat și m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să lucrez cu ea, am spus că da. Acesta a fost primul meu contact cu Simona", a declarat Carlos Martinez, antrenorul Simonei Halep, potrivit site-ului ubitennis.net.

ADVERTISING

Carlos Martinez a lucrat, în trecut, cu Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina, Clara Tauson, Marc Lopez și Feliciano Lopez.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!