Simona Halep îi transmite un mesaj tranșant Carolinei Wozniacki

Simona Halep îi transmite un mesaj tranșant Carolinei Wozniacki

Simona Halep i-a transmis un mesaj tranșant Carolinei Wozniacki după conflictul izbucnit între cele două.

Sportiva noastră a îndemnat-o pe Wozniacki să citească decizia TAS înainte să o considere trișoare. Iar dacă nu înțelege, să ceară ajutor specializat pentru a i se traduce.

"Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a spus Simona la revenirea în țară.

Caroline Wozniacki a fost cea care a declanșat acest conflict, după o declarație dură făcută la adresa Simonei Halep.

ADVERTISING

"Dacă vrei să te întorci, și a fost o greșeală, înțeleg, dar ar trebui să muncești pentru a urca. Este evident că situația Simonei s-a prelungit de mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o iertare, ci o reducere a pedepsei. Acum nu a mai jucat pentru o vreme și se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să existe modele bune pentru tânăra generație. Este un sport în care sunt mulți bani, multă competitivitate, mulți concurenți. Îmi doresc o luptă corectă”, a spus Caroline Wozniacki.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, Simona Halep a trimis-o pe Wozniacki să citească decizia de la TAS.

"De ce a spus asta? De ce a zis-o? Nu am făcut nimic greșit. Nu m-am dopat, nu am trișat. E bine să citim decizia de la TAS. A fost o contaminare, n-am nicio legătură cu dopingul. Nu sunt o trișoare! Le mulțumesc organizatorilor că mi-au dat un wild card. Doar o persoană să fie negativă la adresa mea… Nu este importantă pentru că am sute de oameni care îmi oferă dragoste", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!