Primele declarații făcute de noul antrenor al Simonei Halep: A anunțat când se va retrage sportiva noastră

Primele declarații făcute de noul antrenor al Simonei Halep: A anunțat când se va retrage sportiva noastră

Carlos Martinez a acordat primele declarații din postura de antrenor al Simonei Halep.

Antrenorul catalan s-a declarat entuziasmat de posibilitatea de a lucra cu Simona și spune că a cunoscut-o în perioada în care aceasta era pregătită de Darren Cahill.

Primele impresii ale lui Martinez sunt excelente și dă asigurări că Simona este motivată să facă furori în tenis.

"Adrenalina și dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp. Vorbim de o persoană care nu a concurat de mai bine de un an și jumătate, nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive. În primul rând, are ambiție care mișcă munții. Acum este momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate, atât la tenis, cât și la partea fizică. Vor fi trei săptămâni de multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul pe zgură, fără a uita de prevenție pentru a nu se accidenta", a afirmat Martinez pentru Punto de Break.

ADVERTISING

De asemenea, Martinez a dezvăluit că Simona își dorește să mai joace cel puțin doi ani în circuit.

"Vrea să joace încă 2-3 ani cu siguranță, dar nici nu și-a stabilit nicio dată. Dar va vedea atunci dacă mai poate juca 2-3 ani, însă acum ea gândește pe termen lung. Are 32 de ani, nu e chiar atât de bătrână, în capul ei este ideea de a reveni în elită, de a fi din nou în vârf luptând pentru marile titluri. Vorbim despre o jucătoare foarte mare, dincolo de tot ce a realizat, pentru mine este o referință", a completat Martinez.

ADVERTISING

Tehnicianul iberic a menționat că va veni cu Simona la București de săptămâna viitoare, unde va începe pregătirea pentru sezonul pe zgură.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!