Solicitarea făcută de Simona Halep după revenirea la Miami: WTA a reacționat instant

Solicitarea făcută de Simona Halep după revenirea la Miami: WTA a reacționat instant

Simona Halep a făcut o solicitare importantă după ce a revenit în tenis în turneul de la Miami.

Sportiva noastră a cerut modificarea regulamentului în așa fel încât să primească punctele pe care ar fi trebuit să le aibă în clasamentul WTA în iulie 2023, când i-a expirat de fapt suspendarea.

„Îmi doresc și am înțeles că se discută o astfel de regulă, dar nu știu nimic. Ar fi bine și corect față de toți jucătorii care au fost suspendați și acum sunt nevinovați, cum e și Tara Moore. Am înțeles că decizia a fost că e nevinovată. E păcat să o iei de la zero într-o astfel de situație!”, a spus Simona Halep la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

ADVERTISING

În replică, WTA a transmis deja că discută schimbarea regulamentului pentru ca această situație să fie modificată.

"Am demarat un proces de revizuire a acestei reguli deoarece credem că este potrivit să luăm în considerare acest lucru. Termenul precis pentru o potențială schimbare a regulii și implementarea ei ulterioară va depinde de feedback-ul pe care îl vom primi din partea membrilor noștri", a răspuns WTA pentru Gsp.ro.

Simona a revenit fără niciun punct în clasamentul WTA, astfel că e nevoită să solicite wild card-uri de la organizatorii turneelor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!