Kim Clijsters intervine în conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki: Poziția fermă a fostei jucătoare

Kim Clijsters intervine în conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki: Poziția fermă a fostei jucătoare

Fosta mare jucătoare Kim Clijsters știe cine are dreptate în conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki.

După ce daneza a afirmat că i se pare incorect că Simona Halep să primească wild card-uri la turnee, Kim Clijsters a explicat motivul pentru care Wozniacki nu are dreptate.

"Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță. Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta", a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick.

ADVERTISING

Caroline Wozniacki a fost cea care a declanșat acest conflict, după o declarație dură făcută la adresa Simonei Halep.

"Dacă vrei să te întorci, și a fost o greșeală, înțeleg, dar ar trebui să muncești pentru a urca. Este evident că situația Simonei s-a prelungit de mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o iertare, ci o reducere a pedepsei. Acum nu a mai jucat pentru o vreme și se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să existe modele bune pentru tânăra generație. Este un sport în care sunt mulți bani, multă competitivitate, mulți concurenți. Îmi doresc o luptă corectă”, a spus Caroline Wozniacki.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, Simona Halep a trimis-o pe Wozniacki să citească decizia de la TAS.

"De ce a spus asta? De ce a zis-o? Nu am făcut nimic greșit. Nu m-am dopat, nu am trișat. E bine să citim decizia de la TAS. A fost o contaminare, n-am nicio legătură cu dopingul. Nu sunt o trișoare! Le mulțumesc organizatorilor că mi-au dat un wild card. Doar o persoană să fie negativă la adresa mea… Nu este importantă pentru că am sute de oameni care îmi oferă dragoste", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!