Turneul din Statele Unite care e dornic să o aibă la start pe Simona Halep: Luăm în considerare

Turneul din Statele Unite care e dornic să o aibă la start pe Simona Halep: Luăm în considerare

Simona Halep poate fi văzută din nou în circuitul WTA, după ce și-a făcut redebutul am putea spune marți seara cu Paula Badosa, meci din primul tur al Mastersului de la Miami, turneu de 1000 puncte, unde a primit un wild-card.

Românca a revenit la 32 de ani pe terenurile de tenis, având în vedere reducerea suspendării la TAS de la 4 ani la 9 luni. Ea nu are acum un clasament, având în vedere cele 17 luni de absență în afara terenului, așa că este nevoită, pentru moment, să primească invitații de tip wild-card din partea organizatorilor de turnee.

ADVERTISING

Simona Halep face parte din echipa României pentru barajul cu Ucraina din FedCup, actuala BJK Cup, meci care se va disputa între 12-13 aprilie în Florida. Așadar, e de așteptat ca sportiva din Constanța să rămână în SUA.

Paula Badosa vs. Simona Halep | 2024 Miami Round 1 | WTA Match Highlights

Iar următorul turneu de pe pământ american este Credit One Charleston Open 500, care se va desfășura pe zgură, începând cu 30 martie: ”Simona Halep nu ne-a cerut, deocamdată, un wildcard. Mai e timp să facă acest lucru. Noi, însă, luăm în considerare să-i acordăm o invitație, dar, desigur, asta depinde și de planurile ei. Încă nu am stabilit ce jucătoare vor primi aceste wildcard-uri”, au declarat într-un comunicat de presă remis celor de la iamsport.ro, organizatorii de la Charleston, turneu pe zgură verde.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Turneul Credit One Charleston Open 500 se desfășoară între 30 martie și 7 aprilie.

Este cel mai probabil ca Simona să mai dorească măcar un meci-două de pregătire pentru partida cu Ucraina, iar astfel șansele ca ea să evolueze la Charleston sunt destul de mari.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!