Mesaj fără precedent al patronului Craiovei pentru selecționerul Iordănescu, după victoria cu Rapid

Mesaj fără precedent al patronului Craiovei pentru selecționerul Iordănescu, după victoria cu Rapid

Universitatea Craiova este pe val în acest moment după prestația cu Rapid București, scor 2-1, trupa olteană ajungând acum pe locul 2 în campionat, la doar 4 puncte în spatele lui FCSB.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității, a vorbit imediat după acest meci și a avut un mesaj ferm către selecționerul României, Edi Iordănescu, în care îl cere pe Alexandru Mitriță în lotul tricolorilor pentru EURO 2024.

Mitriță a bifat gol și pasă de gol pentru revenirea Craiovei de la 0-1, și cu un om în minus: „Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giulești. Nu vă întrebați de ce a căzut Rapidul, întrebați-vă cât de sus am fost noi. Nu a fost simplu, a fost o victorie mare de care ne bucurăm. Facem mâine analiza etapei, astăzi sărbătorim.

ADVERTISING

Nu ne gândim la titlu, acum ne bucurăm doar de victorie. Am sperat să întoarcem meciul, băieții au avut atitudine! Mitriță Alexandru nu e doar un geniu în teren. El, la ora actuală, e spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Nu vorbim aici de Balaci, Cârțu, generația lor. Să nu existe discuții. Dacă tu nu îl iei la națională... au fost niște probleme acum 3 ani. Alexandru Mitriță s-a schimbat. Toți ne schimbăm. Cea mai importantă e atitudinea pe care el o arată. El e simbolul Craiovei actuale! E reprezentantul a două milioane de oameni care locuiesc în Oltenia. Mai sunt trei milioane și în afară. Ei vor să se bucure de Mitriță la națională! Dați-le această șansă!”, a declarat Rotaru, după partidă, la televiziunea Prima Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Craiova acum este la doar 4 puncte în spatele celor de la FCSB, care au totuși un meci în minus, duminică seara de la 21, în deplasare la campioana Farul.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!