Bergodi, demis de Dan Șucu de la Rapid, după eșecul dramatic din Bănie? „Va fi acum, după meciul cu Craiova!”

Bergodi, demis de Dan Șucu de la Rapid, după eșecul dramatic din Bănie? „Va fi acum, după meciul cu Craiova!”

Rapid București a fost învinsă surprinzător la Universitatea Craiova, deși avea toate atuurile pe masă, 1-0 și om în plus pe teren, dar scorul final a fost 2-1 pentru gazde, în runda secundă de play-off din Superliga.

Rapidiștii au zero puncte acumulate în play-off, deși veniseră după victoria cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular. Iar scaunul lui Cristiano Bergodi pare că se clatină. Și o spune un om apropiat de giuleșteni, Constantin Zotta (61 de ani), fost președinte al grupării din Grant.

ADVERTISING

Gruparea alb-vișinie a pierdut un meci pe care îl avea în control, iar antrenorul Cristiano Bergodi n-a gestionat bine situația: „Eu nu mă mir dacă îl schimbă pe Bergodi. Acum, după meciul din seara asta. Uite, după fazele astea. E clar că nu mai gestionează vestiarul. Și după înfrângeri, din ce vedem în reacțiile lui Papeau și Braun. Tu, clubul Rapid, trebuie să îi sancționezi pe Papeau și Braun după astfel de reacții. Și sunt doi jucători importanți. Dacă nu se întâmplă ceva acolo, lucrurile iau amploare. Nu e OK nici schimbarea lui Papeau, atât de devreme”, a spus Constantin Zotta la televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un punct de vedere cu care este de acord și Ovidiu Herea, fost fotbalist important la Rapid: ”E clar că nu merge ceva. Din ce vedem noi, din reacțiile jucătorilor, e clar că ceva nu merge. Dar parcă prea sunt multe vedete la Rapid în acest moment. Dacă nu ești de acord, mergi și discuți cu antrenorul între 4 ochi Să ai reacțiile astea pe bancă? Mi se par deplasate! Eu nu văd o soluție înlocuirea lui Bergodi în acest moment. Jucătorii n-au voie să facă așa ceva!”, a declarat și Herea, la aceeași televiziune mai sus citată.

ADVERTISING

Rapid e pe locul 4 în campionat acum, cu 28 de puncte și poate ieși definitiv din cursa la titlu dacă FCSB se impune duminică la Farul, unde se poate distanța la 10 lungimi de marea rivală și de CFR Cluj, plus la 7 puncte de Craiova.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!