Dezvăluiri interesante de la CFR Cluj: Andrea Mandorlini nu a plecat de la fosta campioană

Dezvăluiri interesante de la CFR Cluj: Andrea Mandorlini nu a plecat de la fosta campioană

Fostul antrenor italian Andrea Mandorlini a fost demis de patronul Neluțu Varga după primul meci oficial al celor de la CFR Cluj din 2024.

Antrenorul a plecat după o înfrângere cu cei de la FC Botoșani, scor 0-1 în deplasare, la capătul unei serii de zece meciuri în care a raportat o singură victorie. Pe atunci, clujenii erau pe 2 în clasament, la 11 puncte distanță de lidera FCSB.

Italianul a fost demis, iar în locul său a fost chemat Adi Mutu. Se pare însă că Mandorlini nu ar fi plecat cu adevărat de la CFR, iar el este în continuare angajat la echipa din Gruia. Și o spune chiar patronul Nelu Varga: „Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar. Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga pentru cotidianul Prosport.

ADVERTISING

Tehnicianul de 63 de ani spunea după despărțirea de CFR că așteaptă oferte din România și că își dorește să mai antreneze în viitor. El a venit în România după o aventură în Serie C în Italia.

CFR Cluj acum este pe locul 3 în România, cu 28 de puncte, posibil la 10 distanță de FCSB, dacă roș-albaștrii își câștigă partida de duminică de la Farul.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!