CFR Cluj, anunț despre transferul lui Philip Otele

CFR Cluj, anunț despre transferul lui Philip Otele

CFR Cluj a făcut, joi, un anunț despre posibila plecare a lui Philip Otele (24 de ani) de la echipă.

Aflat pe lista unor cluburi importante, precum Brighton sau Napoli, Otele ar putea pleca de la CFR Cluj în vară dacă își continuă prestațiile bune pe care le are în acest sezon.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a făcut un anunț despre viitorul lui Otele..

"Nu este perioadă de transferuri în acest momentan, e sezon competițional. Și cluburile care îl urmăresc, și noi avem o perioadă importantă din sezon, pentru că este play-off-ul și concentrarea trebuie să fie în acest sens.

ADVERTISING

Ce este sigur… Otele e un jucător valoros, știm că este urmărit de mai multe cluburi și rămâne de văzut, după ce se va încheia sezonul, ce decizie se va lua în ceea ce îl privește. (…) Deja în iarnă a fost refuzată o ofertă importantă, substanțială, făcută de un club din fotbalul important din Europa și asta înseamnă că și noi îl considerăm un jucător important și valoros. Vorbim de un jucător, e important asta, care înainte de toate e profesionist, are caracter, e o persoană agreabilă, o persoană care își tratează viața extrasportivă cu maximă seriozitate", a spus Cristi Balaj, conform iamsport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Philip Otele a marcat 13 goluri și a livrat șase pase de gol în 35 de meciuri (2214 minute) din toate competițiile.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!