Adrian Mutu îi răspunde patronului de la CFR Cluj: "Briliantul" nu înțelege ultimatumul primit.

Adrian Mutu îi răspunde patronului de la CFR Cluj: "Briliantul" nu înțelege ultimatumul primit.

Adrian Mutu i-a răspuns patronului de la CFR Cluj, după ce acesta i-a dat un ultimatum public.

Antrenorul formației din Gruia a afirmat că nu înțelege criticile, din moment ce statistica este de partea sa.

"Nu mă simt vizat. Statistica poate să o vadă toată lumea. În 9 meciuri am avut 7 rezultate pozitive. Într-adevăr, a fost ultimul meci în care am pierdut ne­me­ritat. Înfrângerea rămâne înfrângere cu toate că încercăm să scoatem ceva bun. Nu mă simt. Cred că venirea mea la Cluj și rezultatele avute până acum sunt pozitive. Față de ce se întâmplase înainte, când nu câștigau de 11 meciuri, e altceva. Probabil vrea să pună presiune și e normal pentru că suntem CFR. Eu sper că nu sunt în pericol, îmi fac treaba aici. Dar dacă rezultatele nu sunt de ajuns, vom vedea. Dar n-ai cum să vorbești de lucrul asta când ai 5 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri", a spus Mutu la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Reacția lui Adrian Mutu vine după ce Neluțu Varga i-a transmis un avertisment public zilele trecute.

”Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. Nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat. Deocamdată este în grafic. Dacă face ce are de făcut, totul va merge bine. Nimic nu e terminat. Șansele să-și îndeplinească obiectivul sunt foarte mari.

(N.r. Care este obiectivul?) Minim locul 2. Obiectivul pe care l-am pus este minim locul 2, dar bineînțeles că vrem titlul. Anul acesta a fost un an de reconstrucție și nu am fost așa exigent, dar nu înseamnă că am lăsat garda jos. (N.r. Ce se întâmplă dacă nu-şi îndeplinește obiectivul) Discutăm, reanalizăm”, a declarat Ioan Varga, potrivit ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇