Presa americană, după wildcardul primit de Simona Halep la Madrid: "Prietenii au devenit brusc dușmani"

Presa americană, după wildcardul primit de Simona Halep la Madrid: "Prietenii au devenit brusc dușmani"

Simona Halep (32 de ani) a primit un wildcard la turneul de la Madrid, al doilea de când TAS a dat undă verde pentru revenirea sa pe teren, în urma cazului de dopaj.

La turneul de la Madrid a primit wildcard și Caroline Wozniacki, daneza care și-a manifestat public nemulțumirea legată de faptul că Simona a primit wildcard la Miami Open după ce a câștigat apelul depus la TAS ca urmare a suspendării 4 patru ani pentru dopaj dictată de ITIA și Sports Resolutions.

Presa americană amintește despre "războiul cuvintelor" pe care Simona Halep și Caroline Wozniacki l-au purtat de la distanță, după declarațiile danezei la adresa sportivei noastre. Mai mult, jurnalișii au subliniat faptul că, brusc, "doi prieteni au devenit dușmani, cu păreri diferite".

ADVERTISING

"Cu turneul de la Madrid la doar câteva săptămâni distanță, primele wildcarduri au fost confirmate, inclusiv un duo care s-a contrat recent în mass-media, Simona Halep și Caroline Wozniacki. Halep primise deja un wildcard la Miami, turneu după care s-a declanșat un război al cuvintelor cu Wozniacki, danează care s-a lamentat în privința invitației primite de Simona.

Wozniacki a vorbit despre ipocrizie, referindu-se la faptul că Simona Halep a fost nemulțumită când Maria Șarapova a primit wildcarduri după un scandal de dopaj, și a semnalat că nici ea nu a plecat de jos. (…) Doi prieteni au devenit brusc dușmani, cu puncte de vedere diferite", scrie site-ul tennisuptodate.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep va participa la Madrid Open, turneu care se desfășară în periada 22 aprilie - 5 mai și pe care ea l-a câștigat de două ori, în 2015 și 2016.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!