Presa din Italia anunță un transfer la CFR Cluj: Fotbalistul, deturnat din drumul către altă echipă

Presa din Italia anunță un transfer la CFR Cluj: Fotbalistul, deturnat din drumul către altă echipă

Presa din Italia anunță un transfer la CFR Cluj, echipă care a numit și un antrenor italian în locul lui Dan Petrescu, Andrea Mandorlini (62 de ani).

CFR Cluj a ratat titlul de campioană pentru prima dată în ultimii șase ani, iar clubul din Gruia a pornit la un nou drum alături de un alt antrenor, Andrea Mandorlini, care l-a înlocui pe Dan Petrescu – plecat la Jeonbuk în Coreea de Sud.

Ardelenii au început campania de transferuri în vederea sezonului viitor și presa din Italia anunță că Andrea Mandorlini a convins un fotbalist din "Cizmă" să joace pentru CFR Cluj.

ADVERTISING

Italienii de la Il Mattino confirmă informația Spotmedia conform căreia Arlind Ajeti va semna cu CFR Cluj: "Arlind Ajeti va merge la Cluj cu Mandorlini", scrie sursa citată, care anunță că fundașul central a fost dorit de Avellino, o echipă din Italia înainte de a-și da ok-ul pentru mutarea în România.

Arlind Ajeti, fundaş central în vârstă de 29 de ani, de 1.84 m, a bătut palma cu CFR Cluj, ajungând deja în Ardeal. Ultima dată a evoluat în liga a 3-a din Italia, la Pordenone Calcio, iar în carieră a mai jucat pentru Basel, Reggiana, Padova, Crotone sau Torino.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!