Planul pus la cale de Patrick Mouratoglou înainte de aflarea veștii suspendării Simonei Halep

Planul pus la cale de Patrick Mouratoglou înainte de aflarea veștii suspendării Simonei Halep

Antrenorul francez al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, avea un plan interesant înainte de a se afla vestea șocantă a suspendării provizorii a sportivei noastre pentru un test pozitiv anti-doping realizat la US Open.

Francezul alesese un sparring-partner interesant pentru Halep, în vederea pregătirii sezonului 2023, e vorba de polonezul Piotr Grynkowski. Fostul antrenor al Serenei Williams îl convinsese deja pe fostul partener de antrenament al lui Iga Swiatek, lidera mondială WTA, Piotr Grynkowski, să se alăture echipei Simonei, după cum anunță tennisworldusa.org.

ADVERTISING

Aceeași sursă citată mai sus scrie faptul că în ultima instanță, Mouratoglou a avut de ales între Grynkowski și Albert Chudy.

Decizie radicală luată în calcul de Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj - surse

"Am primit un telefon şi 3 zile mai târziu eram deja în avion spre Franţa. Am fost într-o perioadă de probă de o săptămână la Academia lui Mouratoglou, care a vrut să mă cunoască, să vadă la ce nivel sunt şi dacă pot ajuta", a recunoscut chiar Grynkowski.

El mai fusese partener de antrenament și pentru Magdalena Fech şi Urszula Radwanska. Cel mai probabil această nouă colaborare va fi amânată, având în vedere problemele pe care acum le are Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Halep trebuie să își demonstreze nevinovăția, după ce a fost testată de două ori, proba A și B, ambele pozitive la Roxadustat, un medicament din clasa eritropoietinei, folosit în anemiile severe sau în insuficiențele renale cronice.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!