Reacție total surprinzătoare a Ruxandrei Dragomir, în cazul Simona Halep: ”Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă!”

Reacție total surprinzătoare a Ruxandrei Dragomir, în cazul Simona Halep: ”Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă!”

Ruxandra Dragomir, fostă tenismenă de top 15 mondial WTA, a avut o reacție foarte dură vis-a-vis de Simona Halep, care este în cea mai grea și delicată perioadă a carierei, după ce a fost testată pozitiv la un test anti-doping.

Fosta președintă a FRT între 2009 și 2013 o compară pe Halep cu exemplele negative din sport în ceea ce privește dopingul, și anume Maria Sharapova și Lance Armstrong, chiar dacă spune în același timp că ”nu-mi vine să cred că Simona ar fi făcut așa ceva”.

„Cine vrea să păstreze pe piedestal un sportiv care trișează este liber să o facă. Eu o cunosc pe Simona de aproape 20 ani și nici mie nu-mi vine să cred că ar fi făcut așa ceva. Cum mulți nu și-ar fi închipuit niciodată că Sharapova sau Armstrong... sau mulți alții ar putea fi depistați pozitiv. Dar realitatea a arătat altceva... Din păcate pentru Simona. Simona poate fi suspendată pentru dopaj, categoria EPO. Dar poate primi o pedeapsă mai blândă, dacă va avea o echipă bună de apărare și dacă va invoca motive serioase. Dar chiar și o scurtă suspendare la vârsta ei îi poate afecta definitiv cariera.

ADVERTISING

În rest, putem reacționa sentimental și emoțional. Convingerea multora că «și alții se dopează, dar nu sunt prinși» nu scade vinovăția Simonei. Cine vrea să păstreze pe piedestal un sportiv care trișează este liber să o facă. Timpul va lămuri dacă Simona a trișat sau nu”, a opinat Dragomir într-un interviu pentru revista Q Magazine.

Interesant este că Dragomir a susținut-o pe Halep la început de drum, fiind primul căpitan nejucător care a nominalizat-o pe constănțeancă la echipa națională de Fed Cup.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!