Decizie radicală luată în calcul de Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj - surse

Decizie radicală luată în calcul de Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj - surse

Simona Halep, fostă lideră mondială WTA, ia în calcul o decizie poate surprinzătoare în plin scandal de dopaj, după ce vineri a fost anunțată că a fost suspendată provizoriu din circuitul mondial, în urma unui test pozitiv anti-doping făcut la US Open.

Românca de 31 de ani, născută la Constanța, a fost găsită testată pozitiv la substanța denumită Roxadustat, un medicament din clasa eritropoietinei, folosit în anemiile severe sau în insuficiențele renale cronice.

Va urma o perioadă extrem de grea pentru Simona, care trebuie să își probeze la viitoarea anchetă nevinovăția, pentru a scăpa de o suspendare drastică, care ar putea ajunge chiar și până la 4 ani!

ADVERTISING

Șeful Agenției Anti-Doping poloneze, verdict dur în cazul Simonei Halep: „Suspendare de 4 ani!”

Totuși, pentru a se liniști și a lua cele mai bune decizii, Simona Halep ia în calcul să se mute pentru o vreme din țară, cel puțin pentru o perioadă, pentru a se proteja de tot acest scandal și pentru a avea liniștea de a găsi cea mai bună cale pentru a se apăra, după cum anunță surse ale televiziunii OrangeSport.

De altfel, s-a discutat despre o eventuală mutare a Simonei Halep din țară și după divorțul ei de către fostul soț Toni Iuruc.

"Voi lupta până la final ca să dovedesc că n-am luat cu bună știință nicio substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare, și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani", a sunat o parte din mesajul Simonei vineri, după aflarea acestei vești îngrozitoare.

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!