Ons Jabeur ratează turneul de la Madrid din cauza unei accidentări

Ons Jabeur ratează turneul de la Madrid din cauza unei accidentări

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur, numărul patru mondial, nu va putea să îşi apere titlul cucerit anul trecut la turneul WTA 1.000 de la Madrid, din cauza unei accidentări suferite sâmbătă, la gambă, în turneul de la Stuttgart, transmite AFP.

”Am o mică ruptură la gambă şi voi avea nevoie de un pic de timp pentru a mă recupera”, a precizat jucătoarea africană pe reţelele de socializare. ”Sunt tristă să anunţ că nu voi putea juca şi nu-mi voi putea apăra titlul la Madrid”, a adăugat Jabeur.

ADVERTISING

Tunisianca s-a accidentat, sâmbătă, în primul ghem al semifinalei de la Stuttgart, contra liderului mondial, poloneza Iga Swiatek. După ce a primit îngrijiri medicale, Jabeur a disputat alte două ghemuri, însă apoi a fost nevoită să abandoneze, cu lacrimi în ochi.

Anul trecut, Jabeur (28 ani) a câştigat titlul la Madrid, după ce a învins-o în finală pe americanca Jessica Pegula.

Ons Jabeur s-a mai accidentat la începutul anului, la genunchi, în turul al doilea la Australian Open, la finalul lunii ianuarie. El anunţase la începutul lunii februarie că faze o pauză pentru a fi supusă unei ''operaţii minore'', revenind în competiţie la mijlocul lui martie, la Indian Wells.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!