Noul președinte al Barcelonei vrea să dea primele lovituri în noul său mandat, transferurile lui Haaland și Dybala

Noul președinte al Barcelonei vrea să dea primele lovituri în noul său mandat, transferurile lui Haaland și Dybala

FC Barcelona are de acum un nou președinte de club, în persoana lui Joan Laporta, 58 de ani, iar acesta e gata să facă din vară o adevărată revoluție în ceea ce privește campania de transferuri.

Laporta și-a ales deja două ținte extraordinare de jucători, e vorba de Erling Haaland, cel mai în formă atacant al Europei, de la Borussia Dortmund, plus Paulo Dybala de la Juventus.

Și e vorba de două încercări de schimburi de jucători, Haaland în locul lui Coutinho, iar Dybala în locul lui Antoine Griezmann, scrie cotidianul El Mundo Deportivo.

ADVERTISING

Pe lângă cei doi jucători enunțați mai sus, miza cea mai mare a lui Laporta este prelungirea contractului lui Leo Messi, care expiră la vară. Având în vedere că deja PSG și Man.City îl doresc cu ardoare pe jucătorul sud-american.

Haaland are deja la 20 de ani 20 de goluri în UEFA Champions League, fiind golgheterul acestui sezon, cu o cotă de piață de peste 110 milioane de euro.

ERLING HAALAND - All 20 UEFA CHAMPIONS LEAGUE GOALS SO FAR

De cealaltă parte, Dybala, aflat în umbra lui Ronaldo la Juventus de ceva ani, are 27 de ani și o cotă de 70 de milioane. El mai are contract până în 2022 cu Juventus, însă are o relație foarte bună cu Leo Messi, de la națională.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Vești bune: În Anglia vor avea loc primele evenimente cu spectatori în tribune, finala FA Cup și Campionatul Mondial de snooker

Sergiu Buș, gol splendid în Coreea chiar la debut, după plecarea de la FCSB (Video)

Nicuşor Dan: Salariul unui director din Primăria Capitalei este de aproximativ 2700 de euro net

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!