Vești bune: În Anglia vor avea loc primele evenimente cu spectatori în tribune, finala FA Cup și Campionatul Mondial de snooker

Vești bune: În Anglia vor avea loc primele evenimente cu spectatori în tribune, finala FA Cup și Campionatul Mondial de snooker

Vin primele vești bune în timpul acestei pandemii de coronavirus, care datează de fix un an, vești legate de accesul spectatorilor la marile competiții sportive ale lumii.

Astfel, în Anglia se plănuiește o revenire treptată, dar masivă a fanilor către competițiile sportive, încă din această primăvară a lui 2021. Finala Cupei Angliei se plănuiește să aibă loc cu 20.000 de fani în tribune, pe marele Wembley, în timp ce Campionatul Mondial de snooker de la Sheffield ar putea avea și el loc cu spectatori.

ADVERTISING

Este un anunț pe care l-au făcut cei din cadrul Departamentului de Cultură, Media și Sport din cadrul Guvernului de la Londra, care a aprobat ca 12 evenimente din această primăvară din UK să poată găzdui fani în tribune, iar printre ele se află și finala FA Cup, dar și CM de snooker, după cum scrie agenția de presă brianica BBC.

Finala Cupei ar putea avea loc cu 20.000 de fani în tribune pe 15 mai, iar Campionatul Mondial de snooker este programat să înceapă după 17 aprilie, în Teatrul Crucible, din Sheffield.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Aceste evenimente sunt un test pentru perioada următoare. Trebuie să găsim soluții pentru revenirea fanilor în tribune și acesta este primul pas", a fost declarația lui Oliver Dowden, secretarul pentru Cultură de la Londra, conform sursei mai sus citate.

Every FA Cup Final Goal from 2010-2019 | Sterling, Watson, Lingard, Ramsey | Emirates FA Cup

Planul pe termen lung al guvernului britanic ar fi ca începând cu 21 iunie toate evenimentele sportive din Regat să aibă spectatori.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

A murit Marvin Hagler, unul dintre cei mai mari pugilişti ai lumii

ADVERTISING

Primele declarații după meciul tensionat dintre FCSB II și CSA Steaua: ”Ei au fost mai fricoși. Meritam să câștigăm!”

Cod galben de precipitații, în toată țara, de duminică până miercuri. Se face frig la București

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!